Publisert : 1. april 2011

Nye skolesvommen.no er lansert

Share

Norges Svømmeforbund har lansert den nye nettsiden skolesvommen.no. Her vil skolene kunne bestille gratis Svømmeknapp til alle 4.klassinger som har svømt 200 meter. I tillegg vil man finne video av gode øvelser til svømmeopplæringen, samt et 40 timers undervisningsopplegg for 1.-4. klasse.

I tillegg til dette vil skolene kunne registrere seg i Skolesvømmen, og delta i konkurransen om flotte premier til skolen. Skolesvømmen-brosjyren finner dere under menyvalget Materiell. Ta en titt på menyvalget Premier for å se hva skolene kan vinne hvis de deltar i Skolesvømmen.

Under menyvalget Øvelser vil dere finne et utdrag av videofilmer som viser øvelser for svømmeopplæringen. Klikker dere på Veien mot svømmedyktighet vil dere kunne lese og skrive ut et 40 timers undervisningsopplegg som man kan bruke i svømmeundervisningen. Dette undervisningsopplegget finnes også som en praktisk flip-over i plast (tåler vann), som kan bestilles hos Idrettsbutikken.

Under Sikkerhet vil dere finne informasjon om lærernes livredningsprøve, samt Rundskriv fra Utdanningsdirektoratet som regulerer sikkerhet i svømmeundervisningen.

Har dere spørsmål til Norges Svømmeforbund, kan dere ta kontakt via kontaktskjemaet som dere finner under menyvalget Kontakt.

Vi håper dere er fornøyde med nettsiden, og at dere finner motivasjon og gode tips til å styrke svømmeopplæringen i skolen.